Після ранкового обстрілу харківські комунальники – на своїх постах (фото)

Незважаючи на ранковий масований ракетний обстріл, харківські комунальники продовжують виконувати всою роботу.
Харків, жкг
Індустріальний район. Подвір’я одного з найбільших будинків у місті – тут аж 38 під’їздів. Тож і роботи з благоустрою території тут багато.

І, попри те, що сьогоднішній світанок для харків’ян знову розпочався з масованого ракетного обстрілу, харківські комунальники зрання на своєму посту. Приводять до ладу цю велику прибудинкову територію, повідомляє РЕДПОСТ.
 
Наразі тут триває відновлення елементів благоустрою після зимового періоду, розповідає начальник дільниці.


Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

"Нашими робітниками виконується очищення та фарбування елементів благоустрою, висадка багаторічних та однорічних квітів, оновлення наявних клумб та оформлення нових клумб, підмітання виходів з під’їзду, обрізка кущів, дерев, розпушування  газонів. Знімають об’яви на дошках оголошення. Це дуже тяжкий труд. В нас працюють люди різного віку, як молоді, так і похилого. І ми запрошуємо всіх охочуючих приєднатися до нашого дружнього колективу" - розповідає Альона Безрук, начальник дільниці з санітарного очищення № 2 Індустріального району КП “Харківблагоустрій”.
 
Комунальники дбайливо чистять кожну тротуарну доріжку, з кущів створюють красиву живу огорожу, молоді весняні газони перетворюють на зелені коври, ретельно підбирають кожну квіточку для дворових клумб. Працюють з завзяттям, з любов’ю, з посмішками на обличчях, наче і немає щохвилинної загрози обстрілів, наче й не довелось прокинутись цього дня о п’ятій ранку від вибухів. І в цьому проявляється незламність харків’ян, жага до життя і любов до свого міста.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Фотогалерея
Материалы по теме