Ігор Терехов привітав жінок Новобаварського району зі святом весни (фото)

Напередодні Міжнародного жіночого дня для представниць тендітної половини Новобаварського району, які з початку військової агресії не полишали своїх робочих місць, відбувся святковий захід.
Ігор Терехов привітав жінок Новобаварського району зі святом весни (фото)
230 представниць соціальної, освітньої та комунальної сфер району привітав Харківський міський голова Ігор Терехов, 10 з них відзначено Подяками за сумлінну працю на благо міста Харкова. 
 
«Вітаю вас зі святом весни! Дуже хочеться, щоб у вас якнайчастіше був гарний настрій, посмішки, радість! Так, йде війна, і на ваші плечі лягло багато випробувань, з якими ви героїчно справляєтеся. Я дуже хочу, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Після нашої перемоги нам треба буде відновлювати Харків - школи, дитсадки, житлові будинки. Разом ми обов'язково все це зробимо! А сьогодні я бажаю вам здоров'я, кохання, душевного спокою та сімейного благополуччя. Вірю, що наступне свято ми зустрінемо вже у мирному Харкові!» - наголосив міський голова.
 
Сюрприз-вітання від керівників районних комунальних підприємств та організацій, а також виступ заслуженого артиста Михайла Грицкана стали подарунком жінкам до свята.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Фотогалерея
Материалы по теме