У харківському стартап-центрі почалася навчальна програма для перших резидентів

Харківський стартап-центр «Startup Kharkiv» запустив інтенсивну навчальну програму «ReBOOTcamp».
У харківському стартап-центрі почалася навчальна програма для перших резидентів

З більш ніж 70 заявок на участь у навчанні були відібрані 22 учасники. Після закінчення програми найсильніші отримають можливість презентувати свої ідеї на масштабних тематичних майданчиках міста.

«Для перших учасників уже відкрилися двері стартап-центру. Всі вони дійсно мають потенціал і можуть зробити наше місто кращим. Майже всі з запропонованих ідей корелюються з більшістю тематик круглих столів з розробки Стратегії розвитку міста на наступні 10 років», - зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська.

Команди, які братимуть участь у першій міській програмі для стартапів, мають намір удосконалити найрізноманітніші галузі і сфери у Харкові та за його межами. Так, резиденти стартап-центру працюватимуть над такими напрямками, як захист смартфонів, продюсування музикантів, змагання для веб-розробників, проблема зберігання і приватності фото, створення якісного інтернету в транспорті і в дорозі, IT-рішення у сфері ЖКГ, освіта для дітей за допомогою смартфонів тощо.

Протягом місяця учасники безкоштовно пройдуть інтенсивну програму навчання. Це допоможе їм структурувати і вдосконалити подальшу презентацію продукту перед інвесторами. До фіналу дійдуть лише п'ять команд, які змагатимуться у фіналі «Open Startup Day», виставлятимуться на «Kharkiv Innovation Forum» і братимуть участь в Алеї стартапів.

Нагадаємо, ідея муніципального стартап-центру, який має стати резиденцією для місцевих стартапів, була реалізована за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Стежити за новинами «Startup Kharkiv» можна на його офіційному сайті.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости