На Полтавському Шляху ремонтують дорогу (ВІДЕО)

Дорожнє покриття по вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Холодногірської до автостанції «Холодна Гора», ремонтують бригади КП «Шляхрембуд».
На Полтавському Шляху ремонтують дорогу (ВІДЕО)

Як повідомив майстер підприємства Михайло Микитчук, у зв'язку з великим транспортним потоком на даному об'єкті було сильно пошкоджено асфальтне покриття, і прийнято рішення провести капітальний ремонт дороги аж до її заснування. Всього в ході робіт планується відновити понад 2 тис. кв. м проїжджої частини і укласти 400 т асфальту, в тому числі 100 т нижнього шару і 300 т верхнього.

«На початку реконструкції було зрізано понад 30 см асфальтобетону, ми дійшли до основи дороги, висипали близько 25 см щебеню і поклали нижній шар асфальтобетону. Для посилення була покладена сітка зі скловолокна, а зверху неї поклали ще два шари асфальтобетону. Рух транспорту на даній ділянці було обмежено», - зазначив майстер.

На період реконструкції рух транспорту здійснюється вільною від проведення робіт смугою.

За словами Михайла Микитчука, крім вул. Полтавський Шлях, комунальники реконструюють вул. Тернопільську, де планується відновити близько 3 тис. кв. м дороги. У найближчих планах підприємства - капітальний ремонт вул. Петра Свинаренка та вул. Івана Каркача.

Источник:   ХМР
Тэги:  харьков, дорога, ремонт
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме