Геннадій Кернес вітає школярів із закінченням навчального року

Вітання Харківського міського голови Геннадія Кернеса з нагоди закінчення навчального року
Геннадій Кернес вітає школярів із закінченням навчального року

Дорогі діти, шановні батьки та педагоги міста Харкова!

Завершився ще один навчальний рік. Його важко назвати звичайним. Він став не тільки серйозним викликом сьогоднішнього дня, але і можливістю знайти новий формат взаємодії.

Діти, впевнений, що майбутні канікули подарують вам позитивні емоції. Не пропустіть шанс відкрити для себе невивчені куточки нашого рідного Харкова та України. Діліться враженнями з друзями і рідними.

Окремо хочу звернутися до випускників нинішнього року. Ваш останній дзвоник припав на неординарні події. Спасибі за те, що ви проявили дорослість і виваженість. І не сумуйте, якщо раптом вам здасться, що ваш Випуск не залишить яскравих спогадів. Навіть через багато років, коли ви говоритимете, що закінчили школу в 2020 році, всі розумітимуть, що ви - неповторні випускники!

Не можу не відзначити активну позицію батьків. Дистанційне навчання стало несподіваною формою для багатьох, але ви з тактом і терпінням увійшли в процес, розуміючи його необхідність і важливість.

Дякую педагогам, які ще раз довели, що професіоналізм харківських вчителів не обмежується класним кабінетом, а розкривається, грає новими гранями і набуває більш сучасних форм реалізації.

Дорогі друзі, труднощі сприяють нашому зростанню. Будь-яке завдання з такою командою розв'язується! Вибір у наших з вами руках! Дякую всім за злагодженість дій у непростих умовах!

Бережіть себе і своїх близьких! Нехай наш улюблений та успішний Харків залишається мирним, безпечним і затишним!

 

Харківський міський голова Геннадій Кернес

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме