Понад 15 кілометрів внутрішньобудинкових систем замінили комунальники Харкова

Ремонтні бригади, які належать управлінню з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення", капітально відремонтували комунікації в 306 будинках та замінили понад 15 кілометрів трубопроводів.

КП Харківводоканал

Про це повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на КП «Харківводоканал».

За словами заступника директора комплексу, Олексія Кучеревського, паралельно проводились об'ємні ремонти, поточні огляди та відповідь на заявки від харків'ян у будинках комунальної форми власності. Пріоритетом є оперативне усунення всіх аварійних або позаштатних ситуацій, що виникають на внутрішньобудинкових системах.

"На даний момент ми продовжуємо відновлення комунікацій на 9 об'єктах, серед яких - проїзд Стадіонний, провулок Нюрнберзький та проспекти Тракторобудівників, Байрона, Ювілейний та Індустріальний. За останній тиждень був завершений капітальний ремонт внутрішньобудинкового господарства в 13 будинках, а також було виконано 1261 заявку від мешканців. З початку року ми вже відпрацювали понад 27 тисяч звернень споживачів. Ми використовуємо сучасні та якісні матеріали, впроваджуємо передові технології з'єднання трубопроводів та розробляємо нове обладнання та запірну арматуру", - підкреслив Олексій Кучеревський.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що 11 червня термін застосування графіків погодинних відключень по всій території України подовжений – обмеження будуть діяти з 14:00 до 23:00.
Тэги:  вода, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме