Поліцейські виявили правопорушників на Харківщині

Протягом минулої доби більше 1180 мешканців Харківщини звернулися до працівників поліції із повідомленнями про правопорушення та події.

поліція

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на Поліцію Харківської області, усі звернення були оперативно опрацьовані. Більшість них стосувалися порушень законів та звичаїв війни, привласнення майна, шахрайств, та незаконного обігу наркоречовин.

Особовий склад ГУНП в Харківській області доставив для перевірки 30 громадян за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів.

На блокпостах Харківської області правоохоронці, разом з військовослужбовцями, перевірили понад 3500 транспортних засобів, щоб запобігти незаконному збройному чи наркотичному контрабандуванню у населені пункти.

Протягом минулої доби на території Харківщини сталося 20 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 4 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп'яніння.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що харківські патрульні притягнули до відповідальності водія, який скоїв ДТП у стані сп'яніння та був позбавлений права керування.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме