Поліцейські виявили правопорушників на Харківщині

Протягом доби до поліції звернулося 1624 мешканці Харкова та області.

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на Поліцію Харківської області, всі звернення були оперативно опрацьовані, більшість з них стосувалися порушень законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств та незаконного обігу наркотичних речовин.

Особовий склад ГУНП у Харківській області затримав 17 громадян за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та пропагандистської діяльності. Затриманих доставили до територіальних підрозділів для перевірки.

На блокпостах Харківської області, з метою недопущення проникнення нелегальної зброї та наркотиків у населені пункти, правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3800 транспортних засобів.

Минулої доби на території Харківщини сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб отримали травми. Поліція викрила 4 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп'яніння.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом минулї доби рятувальники ДСНС 16 разів виїжджали на гасіння пожеж, три з яких спричинив ворог.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме