Як пише
РЕДПОСТ, готувати паску в мультиварці навіть зручніше, ніж у духовці. Тим більше, за смаком виходить нітрохи не гірше – немає різниці.
Паска на молоці в мультиварці
Продукти:
-
250 мл молока,
-
150 г цукру,
-
4 яйця,
-
1 ч. л. сухих дріжджів,
-
100 г вершкового масла,
-
100 г ізюму,
-
600 г борошна,
-
1 лимон.
Покроковий рецепт приготування:
-
Змішати тепле молоко, дріжджі, ложку цукру та 250 г борошна.
-
Залишити цю опару в теплі на півгодини.
-
Відокремити білки від жовтків
-
Розтерти жовтки з цукром, що залишився.
-
Міксером збити 3 білки до піків.
-
Додати в опару жовтки
-
Потім додати м'яке вершкове масло
-
Акуратно втрутити білки.
-
Всипати борошно, що залишилося.
-
Вимішати
-
Залишити тісто на 1 годину у теплі.
-
Додати промиті родзинки та цедру
-
Вимішати тісто ще раз
-
Викласти тесть у чашу мультиварки.
-
Включити режим підігріву на 10 хвилин
-
Потім увімкнути режим випічки на півтори години.