На Харківщині перевірку на диверсантів пройшли 100 осіб

Протягом 22 квітня 2024 року 848 жителів Харківщини зателефонували на спецлінію "102" та повідомили про правопорушення або події.

поліція

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на Поліцію Харківської області, усі ці звернення були оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися злочинів проти національної безпеки, привласнення чужого майна та випадків шахрайства.

Поліцейські у Харківській області затримали 100 громадян за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та пропагандистській діяльності та доставили їх до територіальних підрозділів для подальшої перевірки.

У зв'язку з метою недопущення потрапляння нелегальної зброї та наркотичних речовин до населених пунктів, поліцейські спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби на блокпостах Харківської області. Під час таких перевірок вилучено заборонені наркотичні речовини у одного з порушників.

Протягом останньої доби на території Харківщини сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє осіб загинули, а ще 5 отримали травми.

Правоохоронці склали 7 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 1 – за керування автомобілями у стані сп’яніння;
  • 3 – за керування без відповідних документів;
  • 3 – за перевищення швидкості.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав про стан бойових дій на Харківщині вранці 23 квітня 2024 року.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме