На Харківщині перевірку на диверсантів пройшли 30 осіб

Протягом 20 березня 2024 року 939 жителів Харківщини зателефонували на спецлінію "102" та повідомили про правопорушення або події.

поліція

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на Поліцію Харківської області, усі ці звернення були оперативно опрацьовані поліцейськими. Більшість повідомлень стосувалися фактів привласнення чужого майна, хуліганства, незаконного обігу наркотичних речовин та інших правопорушень.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4200 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом доби з 20 по 21 березня на території Харківщини зафіксовано 15 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких загинули двоє людей, а шість громадян отримали травми.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме