Правоохоронці показали наслідки обстрілу Харківської області

Минулої доби росіяни обстрілювали прикордонні та прифронтові райони Харківщини.
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області.
 
Липці. 14 березня близько 12:45 та 16:45 год окупанти з РСЗО «Ураган» обстріляли село. Внаслідок ворожої атаки три приватні будинки зруйновані та пошкоджені, на цвинтарі зайнялася пожежа. 
 
Вовчанськ. 14 березня окупанти з артилерії остріляли місто близько 20:20. Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки, господарчі споруди.
 
Козача Лопань. 14 березня внаслідок ворожих обстрілів в населеному пункті пошкоджено два житлові будинки.
 
Куп’янськ. 14 березня близько 16:30, перебуваючи на території своєї земельної ділянки, підірвався на невідомому вибуховому пристрої 44-річний чоловік. Від отриманих поранень помер по дорозі в лікарню.
 
Упродовж доби слідчі, криміналісти,  вибухотехніки виїжджали на місця подій, документували наслідки воєнних злочинів росіян: зібрали речові докази, опитали свідків та постраждалих, відкрили кримінальні провадження, пов’язані зі збройною агресією рф.
 
Триває евакуація з небезпечних районів Харківщини. 14 березня з території  Куп’янського району було евакуйовано три особи: жінок -2 , чоловіків – 1.
 
 
 
 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом доби з 14 по 15 березня 2024 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме