На Харківщині чоловік стріляв з автомату по вікнам багатоповерхівки (фото)

У вечірній час 10 березня 35-річний житель міста Чугуїв влаштував стрілянину по вікнам квартири, що знаходилася на сьомому поверсі будинку.
у Чугуїві чоловік вчиник стрілянину по вікнах багатоповерхівки
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області.
 
У результаті цієї стрілянини вікно квартири на 7 поверху багатоповерхікви міста Чугуїв було пошкоджено.
 
Поліцейські Чугуївського районного управління поліції оперативно затримали порушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка було доставлено до ізолятора тимчасового тримання.
 
у Чугуїві чоловік вчиник стрілянину по вікнах багатоповерхівки
 
Під час проведення слідчо-оперативних дій на місці події було вилучено предмет, що ззовні нагадує вогнепальну зброю "АКС-74", два магазини та набої до неї. Наразі проводяться розслідування двох кримінальних проваджень за статтями ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
 
у Чугуїві чоловік вчиник стрілянину по вікнах багатоповерхівки

11 березня чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, за які йому загрожує до семи років ув’язнення. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що на Харківщині було затримано зловмисника, який кинув гранату під автомобіль української військової.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме