Затримані підозрювані в жорстокому вбивстві: деталі трагедії в Харкові

У Харкові затримано двох зловмисників, які забили чоловіка до смерті битою та ломом.

У Харкові затримано двох зловмисників, які забили чоловіка до смерті битою та ломом.

Як поінформували РЕДПОСТ у Харківській окружній прокуратурі, двом чоловікам було пред'явлено підозру у злочині за фактом умисного вбивства, яке було здійснене за попередньою змовою групи осіб. Виявилося, що 33-річний зловмисник, який мав попередню судимість, вирішив помститися своєму 34-річному знайомому через заборгованість грошей.

Для реалізації свого замаху він використав дерев'яну биту та металевий лом, а також запросив свого 42-річного спільника на допомогу.

8 березня 2024 року, знаючи, що потерпілий в цей час буде йти по лісовому масиву поблизу вул. Рудничної в Харкові, зловмисники приїхали до вказаного місця. Побачивши чоловіка, вони підбігли до нього та почали бити металевим лохом та деревʼяною битою по всьому тілу, що призвело до його смерті на місці події.

У Харкові затримано двох зловмисників, які забили чоловіка до смерті битою та ломом. У Харкові затримано двох зловмисників, які забили чоловіка до смерті битою та ломом.

Правоохоронні органи затримали обох підозрюваних і вирішують питання про застосування до них запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування цієї справи проводиться Слідчим відділом поліції №3 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що відправили за грати жорстокого вбивцю жінки з Харківщини.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме