У трьох тисячах осель Харкова відновили газопостачання

Газопостачання в Харкові відновлено у трьох тисячах будинків завдяки зусиллям фахівців Харківської міської філії "Газмережі".

газ

Незважаючи на складні умови повної війни, робота з обслуговування газової інфраструктури продовжується без перерви. Сотні тисяч жителів та підприємств отримують блакитне паливо, забезпечуючи безперебійне функціонування міста. Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Харківську міську філію «Газмережі».

Фахівці "Газмережі" провели комплексне обстеження понад 1 тисячі кілометрів газопроводів Харкова. Вони перевірили герметичність системи, виявили корозійні пошкодження, знайшли і усунули понад 500 витоків газу.

Аварійно-диспетчерська служба отримала понад 6,5 тисяч звернень за екстреним номером "104". Бригади оперативно реагують навіть на ворожі обстріли, забезпечуючи безпеку та усунення небезпеки витоків газу. За останні пів року вони зафіксували 57 пошкоджень газових мереж.

Газопостачання було відновлено приблизно до 3 тисяч осель. Більше половини таких відновлень – 1,9 тис. споживачів – відбулися з початку 2024 року, коли почастішали ракетні удари по Харкову.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що на Харківщині газовики локалізували близько 20 аварійних ситуацій на газових мережах.

Також нагадуємо, що на сайті Харківської міської філії «Газмережі» запрацював особистий кабінет.

 

Тэги:  газ, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме