Поліція на Харківщині розкрила справу про збут наркотиків

Поліція Харківської області викрила 20-річного жителя Харкова, який займався збутом наркотичних засобів.
На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у збуті наркотичних засобів
 
Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області, молодий чоловік придбав через Інтернет наркотик, розфасований у зіп-пакетах, та мав намір реалізовувати його через "закладки".
 
Небезпечну речовину він вилучив зі схованки у селі Докучаєвське Харківського району та планував збувати її в Харкові та області. Поліцейські відділення поліції № 1 та ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області припинили його незаконну діяльність.
 
16 січня в селі Докучаєвське правоохоронці вилучили у зловмисника 20 полімерних зіп-пакетів із наркотиком зеленого кольору. Отримані докази направлені на експертне дослідження.
 
На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у збуті наркотичних засобів
 
Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За цими злочинами передбачено позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
17 січня чоловіку було повідомлено про підозру у скоєнні злочину під керівництвом Харківської окружної прокуратури Нововодолазького відділу.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що на Харківщині повідомили про підозру чоловікові, який збував пігулки метадону, отримані в медичних установах в рамках замісної підтримувальної терапії.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме