Ракетний удар по середмістю Харкова: Ігор Терехов - про постраждалих та руйнації

2 ракетних удари прийшлись 10 січня по середмістю Харкова приблизно о 22:32.
Ракетний удар по середмістю Харкова: Ігор Терехов - про постраждалих та руйнації

Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в ефирі телемарафону "Єдині новини", повідомляє РЕДПОСТ. За його словами російські окупанти вкотре вдарили по місту Харкову, постраждав цивільний об’єкт.

"Постраждав цивільний об’єкт – готельний комплекс, в якому перебували наші гості. Крім цього були іноземні журналісти – один з них постраждав. Взагалі в готельному комплексі перебувало 30 осіб. 7 з них – персонал комплексу та 23 цивільні людини. Жодного військового там не було", - розповів Ігор Терехов журналістам.

Крім того, за словами очільника міста, було повністю зруйновано будівлю готелю, будинок комунальної форми власності поряд з ним, в якому перебувало 3 людини та автосалон і цивільне виробниче підприємство. Загалом 10 постраждалих наразі перебувають у лікарні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Станом на 00:10, за інформацією речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, після обстрілу маємо 10 постраждалих, із них 1 у важкому стані, 1 у середньому, інші у легкому стані. Серед постраждалих: 1 громадянка Туреччини, 1 громадянин Грузії. Вони обидва представляли турецьке ЗМІ.

Раніше РЕДПОСТ писав, ввечері 10 січня військові рф завдали два ракетних удари по цивільному об'єкту у Київському районі Харкова.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме