Комунальники Харкова ліквідували серйозну аварію на водогоні (фото)

Напередодні аварійні роботи проходили на трубопроводі діаметром 600 мм на вулиці Роганській, який забезпечує водопостачанням більшу частину Індустріального району.
Комунальники Харкова ліквідували серйозну аварію на водогоні (фото)
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на КП «Харківводоканал».
 

На вулиці Роганській стався серйозний випадок – пошкоджено трубопровід діаметром 600 мм, який забезпечує водопостачання більшої частини Індустріального району Харкова. Ремонтна бригада під керівництвом Кирила Балабанця негайно розпочала ліквідацію аварії. Незважаючи на серйозні проблеми, роботи проводились без відключення харків'ян від водопостачання.

Бригада ефективно та оперативно впоралася з аварійною ситуацією, усунувши пошкодження. Під час робіт також відремонтували пожежні гідранти на вулицях Миру та Бібліка. Володимир Сундук, начальник районної служби, відзначив слажені та чіткі дії ремонтників.

Як повідомили на підприємстві, з початку року бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» усунули 70 аварійних ситуацій на міських водоводах, упорядкували 70 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 24 водорозбірні колонки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що тривають відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектору в Новобаварському районі.

Харківводоканал

Харківводоканал

Харківводоканал

Источник:   КП «Харківводоканал»
Тэги:  вода, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме