Як пише
РЕДПОСТ, пропонуємо приготувати індійський варіант стародавньої страви.
Томатне овочеве рагу сабджі
Продукти:
-
1 склянка томатного соку,
-
3 картоплини,
-
1 морква,
-
100 г адигейського сиру,
-
4 ст. оливкової олії,
-
1 ст. цукру,
-
дрібка солі,
-
щіпка куркуми,
-
щіпка пекучого перцю,
-
щіпка пажитника,
-
дрібка зіри
-
щіпка коріандру,
-
паличка кориці,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування
-
Додати усі спеції в томатний сік.
-
Довести його до кипіння.
-
В кінці додай сіль та цукор.
-
Проварити 15 хвилин.
-
Нарізати овочі та сир великими брусочками чи кубиками
-
Обсмажити все окремо до рум'яності.
-
Скласти інгредієнти в сковороду,
-
Залити томатним соусом,
-
Додати зелень
-
Протушкувати ще пару хвилин.