Ігор Терехов повідомив про ситуацію з громадським транспортом в умовах війни

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про роботу громадського транспорту, передає РЕДПОСТ .
Ігор Терехов повідомив про ситуацію з громадським транспортом в умовах війни
Ігор Терехов зазначив, що незважаючи на ворожі обстріли, Харків продовжує здійснювати пасажироперевезення. Більше того, відновлює маршрути громадського транспорту, які працювали в довоєнний час. 
 
«Загалом транспортом ми забезпечені. Це завдяки своєму транспорту, який ми придбали ще до війни. Окрім цього, ми отримуємо транспорт як гуманітарну допомогу від наших міст-партнерів, таких як Нюрнберг, Прага, Варшава та від інших міст. Я їм дуже вдячний», - сказав Ігор Терехов.
 
У той же час міський голова повідомив, що в Харкові напередодні свят запускатимуть новий маршрут, який працював ще до війни. Йдеться про відновлення трамвайного маршруту №12.
 
«Ми проклали 300 метрів рейок, проклали контактну мережу і запускатимемо новий маршрут, щоб харків'янам було зручно добиратися з центральної частини міста до залізничного вокзалу», - повідомив Ігор Терехов.
 
Водночас він додав, що певний дефіцит у рухомому складі громадського транспорту є. Однак він постійно поповнюється завдяки містам-партнерам.
 
«Ми отримуватимемо транспорт наступного року від партнерів. Оскільки сьогодні дуже багато людей перебуває у Харкові, люди повертаються до міста. Приїжджають з деокупованих територій, з інших міст та областей. Тому є певний дефіцит у транспорті, але ми будемо заповнювати його для того, щоб було зручно тим людям, які живуть у нашому місті», - сказав мер.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
 
Источник:   Ігор Терехов
Тэги:  ігор терехов, транспорт, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме