У Харкові презентували мобільний клас безпеки

Перший урок з мінної безпеки рятувальники провели сьогодні, 20 жовтня, для учнів Харківської гімназії №65.
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Харківську міську раду.
 
Мобільний клас безпеки оснащений стендами з інформацією, макетами предметів, у яких може бути захована вибухівка і які найчастіше спричиняють пожежу, вогнегасники тощо. Його особливістю є можливість проведення занять як усередині автомобіля, так і поряд, на відкритій місцевості.
 
 
Харківський міський голова Ігор Терехов відвідав урок у гімназії та наголосив на важливості обізнаності дітей у питаннях безпеки під час війни.
 
 
«Рік тому на Салтівці на міні підірвалися двоє підлітків, тоді вони зазнали осколкових поранень. І цей випадок свідчить про необхідність вивчення мінної та пожежної безпеки, алгоритму дій у випадку надзвичайної ситуації. Щойно на лекції, яку працівник ДСНС читав для дітей, вони знали відповіді практично на всі його запитання. Я сподіваюся, що ці знання та навички їм ніколи не доведеться використовувати, але опанувати їх треба», - зазначив Ігор Терехов.
 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Також мер подякував правоохоронцям та рятувальникам за профілактичну роботу з дітьми. «Мобільний клас безпеки» - це спільний проєкт Нацполіції та ДСНС за підтримки ЮНІСЕФ.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що Ігор Терехов розповів, чи обладнають дитячі садки у метро.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме