Ігор Терехов провів зустріч із головою правління НАК «Нафтогаз України»

Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з головою правління НАК «Нафтогаз України» Олексієм Чернишовим, який перебуває з робочим візитом у місті.
Ігор Терехов провів зустріч із головою правління НАК «Нафтогаз України»
Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на міськраду, керівник НАК повідомив, що регіони повністю забезпечені природним газом для проходження опалювального сезону. За його словами, у сховищах знаходиться близько 16 млрд куб. м блакитного палива.
 
«Ми маємо забезпечити харків'ян та мешканців області газом під час цієї зими та теплом. Деякі українські міста, які не знаходяться у прифронтових чи зонах бойових дій, мають позаздрити роботі міської влади Харкова з огляду на стан певних комунальних господарств. Якби не обстріли, місто виглядало б ще краще», - зазначив Олексій Чернишов.


Ігор Терехов подякував голові «Нафтогазу» за високу оцінку роботи комунальних підприємств. За його словами, Харків на 100% готовий до опалювального сезону.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
«Ми маємо запас газу, який буде використовуватися в опалювальний сезон. Є воєнні ризики, але ми робитимемо все від нас залежне», - наголосив міський голова.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів.

 

Источник:   ХМР
Тэги:  ігор терехов, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме