У центрі Харкова продовжують ліквідувати наслідки ракетного обстрілу (фото)

Комунальники активно працюють над усуненням наслідків обстрілу мережі зливової каналізації в провулку Театральному.

Комунальники міста Харків активно працюють  гад усуненням наслідків обстрілу мережі зливової каналізації в провулку Театральному. Комунальники міста Харків активно працюють  гад усуненням наслідків обстрілу мережі зливової каналізації в провулку Театральному.

Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на міськраду, наслідки усувають спеціалісти КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації".  Вони міняють пошкоджені ділянки на мережі зливової каналізації у Театральному провулку.

Крім того, комунальники провели роботи з миття ділянок зливостоків та поперечних підключень на вулиці Москалівській, відремонтували дощоприймальні та оглядові колодязі на проспекті Людвіга Свободи та в проїзді Балашівському, провели прочищення ділянок водовідвідних лотків у мікрорайонах 602 та 605.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Паралельно з цим проводяться роботи з очищення решіток дощоприймальних колодязів. Всі ці заходи спрямовані на підтримання нормального функціонування системи водовідведення та зливової каналізації та забезпечення безперебійного відведення дощових вод і забруднень від населених районів.

Раніше РЕДПОСТ писав, що бригади комплексу «Харківводопостачання» у поточному році упорядкували 1447 водорозбірних колонок у всіх районах міста.

Комунальники міста Харків активно працюють  гад усуненням наслідків обстрілу мережі зливової каналізації в провулку Театральному.

Источник:   ХМР
Тэги:  жкг, каналізація, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме