На Харківщині можуть примусово евакуюювати сотні дітей та тисячі дорослих

У такому разі на Харківщині евакуації підлягають мешканці з 53 населених пунктів що розташовані близько до зони бойових дій.
Можуть примусово евакуюювати сотні дітей на Харківщині
 
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова, це питання обговорювали сьогодні на апаратній нараді в ХОВА у зв'язку з загостренням оперативної обстановки. Ворог помітно посилив обстріли населених пунктів, що наближені до лінії фронту, та продовжує терор цивільного населення, в тому числі використовуючи авіаудари. За таких умов ризики для життя та здоров'я цивільних людей суттєво зросли. 
 
Процес евакуації триває на постійній основі, всі охочі покинути обстрілювані території можуть виїхати у більш безпечні райони, звернувшись за допомогою до місцевої влади та волонтерів. Охочі виїхати можуть звертатися за номерами: +38(050) 789 01 24 та +38(063) 789 64 74 
 
Орієнтовно евакуації підлягає понад 11 тисяч людей, в тому числі 600 дітей. Усім буде надана необхідна допомога, евакуйовані будуть забезпечені тимчасовим житлом на більш безпечних територіях.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме