Як пише
РЕДПОСТ, навіть якщо дотримуватися найжорсткіших вимог посту, можна приготувати собі прості, корисні та смачні страви. Рецепт однієї з них – наведено нижче. Ця страва, звичайно, досить аскетична і на стіл, приймаючи гостей, її не поставиш. Але побалувати себе точно можна.
Медовий "торт"
Продукти:
-
Житній хліб – 500 г
-
Мед - 3 ст. л.
-
Волоські горіхи (можна спробувати й інші -кешью або асорті) - 1 жменя
-
Кориця – до смаку
-
Лимонна цедра – до смаку

Покроковий рецепт приготування
-
Хліб тонко нарізати, вилучивши скоринки.
-
Кожну скибочку хліба просочити медом,
-
Посипати корицею та тертою цедрою.
-
Укласти скибки одна на одну
-
Зверху посипати товченими горіхами і прибрати в холод на 2-3 години.
Після цього "торт" готовий.
Смачного!