Харків на ранок 16 лютого. Оперативна обстановка від ДСНС

У Харківській області за добу з 15 по 16 лютого 2023 року зафіксовано три пожежі, що виникли внаслідок влучання ворожіх снарядів.
Харків на ранок 16 лютого. Оперативна обстановка від ДСНС

Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на оперативну інформацію Головного управління ДСНС України в Харківській області на 7.00 15 лютого.

15 лютого ворог тричі завдавав обстрілів по приватному житловому сектору міста Куп’янська. Сталося декілька пожеж. Горіли: прибудова до приватного житлового будинку, господарча споруда на загальній площі близько 50 кв.м., а також приватне підприємство на площі 700 кв.м., де горів ангар з автобусами. Постраждалих немає.

О 15:25 рятувальники Вовчанська виїжджали на перевірку місць влучання ворожих снарядів. Виявлені пошкодження 3-х приватних домоволодінь. Постраждалих немає.

Загалом за добу з 15 по 16 лютого 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 24 оперативних виїздів, з яких:

  • 10 – на ліквідацію пожеж, 3 з яких були спричинені ворожими обстрілами;
  • 1 – на перевірку місць влучання ворожих снарядів;
  • 2 – для проведення аварійно-рятувальних робіт;
  • 9 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;
  • 2 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 341 одиницю вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 8 тонн питної води.

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом доби з 15 по 16 лютого під обстріли російських загарбників потрапили щонайменше 12 населених пунктів Харківщини.



 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме