Зниклу дівчинку-підлітка знайшли в одному з під’їздів Харкова

Неповнолітню харків’янку, яка посварилася з батьками та не повернулася додому, знайшли правоохоронці.

розшук

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області, 11 лютого о 18:30 до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. За словами заявниці, донька пішла до магазину та не повернулася. Телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними.

Читайте також: У Харкові пішла з дому і не повернулась 13-річна дитина

На пошуки дитини негайно був орієнтований особовий склад райуправління, зокрема оперативників кримінальної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції.

Поліцейські системно перевіряли прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитували громадян щодо встановлення можливих свідків. Один чоловік повідомив, що бачив схожу дівчину в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою та виявили неповнолітню, яка провела там ніч. Жертвою злочину дитина не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Неповнолітню передали матері. За її словами, вона пішла з дому через небажання батьків придбати їй новий мобільний телефон.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше РЕДПОСТ повідомляв про 13-річну дівчину, яка вийшла з квартири поки матері не було вдома та зникла у невідомому напрямку. На телефонні дзвінки втікачка не відповідала. Мати дівчинки сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними.

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме