Французькі підприємці придбали для Харкова майже 200 генераторів

До Харкова з гуманітарною місією прибула французька делегація, яка доставила 181 генератор, придбаний за кошти французьких приватних підприємців.
Французькі підприємці придбали для Харкова майже 200 генераторів
Як повідомляють журналісти РЕДПОСТ, Харківський міський голова Ігор Терехов 20 січня зустрівся з Бенжаменом Рорігом, тимчасовим повіреним у справах Посольства Франції в Україні і подякував французькому народу за активну підтримку під час війни.
 
«Ми дуже вдячні за те, що сьогодні ви знову рятуєте Харків, і ми це дуже цінуємо. За останні 11 місяців ви відправили тонни гуманітарної допомоги та медикаментів для мешканців міста, а тепер робите значний внесок у подолання енергетичної кризи, яка виникла внаслідок обстрілів російським агресором. Сподіваюся, що в майбутньому ми разом відбудовуватимемо наше місто», - сказав Ігор Терехов.
 
Деякі з придбаних підприємцями з Франції генераторів незабаром будуть доставлені до одного з комунальних підприємств Харкова, яке наразі проводить аварійно-відновлювальні роботи в місті.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ повідомляв, що Казахстан передав Україні партію генераторів для медустанов Харківщини та ще двох областей.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме