На Харківщині чоловік встромив ніж в груди своєму брату

Чоловік отримав тяжке поранення внаслідок конфлікту зі своїм двоюрідним братом.
Кримінал Харків: Чоловік встромив ніж в груди своєму брату
Фото ілюстративне
 
Про це РЕДПОСТ повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області. За інформацією правоохоронців, близько опівночі, 19 січня до Чугуївського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних домоволодінь в селі Базаліївка поранено чоловіка.
 
Слідчо-оперативна група а місці події з’ясувала, що потерпілий отримав тяжке поранення внаслідок конфлікту з двоюрідним братом. 
 
«Чоловіки розпивали алкогольні напої, після чого почали з’ясовувати стосунки. Зловмисник схопив зі столу кухонний ніж та вдарив свого молодшого брата у груди. На шум прибігли сусіди, побачивши закривавленого потерпілого на вулиці, викликали швидку», - повідомили в поліції.
 
Правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець. Слідчо-оперативна група вилучила з місця злочину — кухонний ніж та інші речові докази.
 
 
Діоюрідного брата зловмисника, 35-річного потерпілого, з ножовим пораненням грудної клітини у критичному стані доставлено до лікарні. Наразі він перебуває під наглядом лікарів.
 
Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ повідомляв проте то, що чоловік розправився з коханкою та чекає на суд під Харковом.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме