Населені пункти Харківщини постраждали від злочинних дій окупантів (відео)

Оперативна інформація станом на вечір 4 листопада 2022 року щодо російського вторгнення на Харківщині.
Населені пункти Харківщини постраждали від злочинних дій окупантів (відео)
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на Генштаб ЗСУ, протягом доби російські окупанти завдали 3 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснили 2 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали населені пункти Львівської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Зберігається загроза завдання нових ударів та задіяння ударних БпЛА, такі дії можливі і з території республіки білорусь.
 
Ворог здійснював обстріли:
  • на Слобожанському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Амбарне, Бологівка, Стельмахівка, Вовчанські Хутори, Глибоке, Дворічна, Зелене, Гатище та Чугунівка;
  • на Куп’янському та Лиманському напрямках – з артилерії різних типів, у районах населених пунктів Новоєгорівка, Сіверськ, Верхньокам’янське, Ведмеже та Білогорівка;
Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу чотири удари. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також дві позиції засобів протиповітряної оборони противника. Українські підрозділи протиповітряної оборони збили два БпЛА “Shahed-136”.
 
Воїни ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління ворога, п’ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та низку інших важливих військових об’єктів противника.
 
 
Источник:   Генштаб ЗСУ
Тэги:  сводка, агрессия россии, харьков
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме