Комунальники Харкова відремонтували комунікації у 80% будинків

Про це повідомили у КП «Харківводоканал».
Комунальники Харкова відремонтували комунікації у 80% будинків
Як повідомляє РЕДПОСТ, з посиланням на  КП «Харківводоканал»., бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» відремонтували та відновили комунікації у 80% будинків комунальної форми власності.
 
За інформацією начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерія Харлана, незважаючи на обстріли, роботи ведуться в усіх районах за графіком, решту комунікацій буде перевірено до кінця вересня.
 
«Мережі водопостачання посилюємо великою кількістю запірної арматури, щоб у разі аварійної ситуації перекривати лише кілька квартир. Також проводимо ревізію та профчистку систем водовідведення. Змінюємо зношені ділянки внутрішньобудинкових комунікацій, перевіряємо та, якщо потрібно, реставруємо зливові системи», - зазначив Валерій Харлан.
 
За його словами, у деяких будинках із значними пошкодженнями бригади відновили внутрішньобудинкові системи та подачу води. Однак якщо міська комісія ухвалить рішення, що будівля не придатна для проживання, фахівці її законсервують.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме