Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради

Харківська міська рада 19 серпня на сесії ухвалила рішення про нагородження низки харків'ян почесними грамотами.
Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради

Зокрема, за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: директор Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» Геннадій Амірбеков, головний інженер КП «Харківблагоустрій» Андрій Ворвуля, директор Харківського фізико-математичного ліцею №27 Юлія Єременко, директор Харківського ліцею №89 Світлана Кіриченко.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток і благоустрій міста Харкова та з нагоди Дня будівельника нагороджено директора з виробництва ТОВ «ТЕТРА ГРУП» Ігор Васєха.

За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди 77-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників нагороджений ветеран Другої світової війни Микола Шершнєв.

За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в інтеграцію університетської освіти України в європейський науково-освітній простір та з нагоди 90-річчя Харківського національного університету будівництва та архітектури нагороджена низка вчених вишу.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення громадського порядку і боротьбу зі злочинністю, сумлінне виконання службових обов'язків, з нагоди Дня міста та Дня Незалежності України нагороджені співробітники Національної поліції.

З повним списком нагороджених можна ознайомитись тут.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме