Університету імені Каразіна передали унікальні видання про історію Харкова

Представники Харківської міської ради 12 серпня передали книги про історію міста Харківському національному університету ім. В. Н. Каразіна.
Університету імені Каразіна передали унікальні видання про історію Харкова

У заході взяли участь секретар Харківської міськради Олександр Новак і автори фотоальбомів - депутат міськради Габріел Михайлов і фотограф Володимир Бисов.

За словами Олександра Новака, ці книги посядуть гідне місце на полицях університетської бібліотеки. Він зазначив, що це дуже символічна подія, бо тепер альбоми про історію Харкова знаходяться в одному з найстаріших вишів країни, який зробив величезний внесок не тільки в розвиток міста, а й усієї держави.

У свою чергу Габріел Михайлов підкреслив, що випуск фотоальбомів про історію Харкова - це некомерційний проєкт, мета якого - розповісти про історію рідного міста і України якомога більшій кількості людей.

«Упевнений, що студентам це особливо необхідно, і ми раді сьогодні передати результат нашої 20-річної праці до університету, який має славне минуле і сьогодення», - сказав депутат.

Нагадаємо, що Габріел Михайлов і Володимир Бисов випустили низку видань, присвячених місту: «Харків. Минуле і сьогодення», «Харків - столиця конструктивізму», «Харків. 1941-1943» та ін. Раніше представники Харківської міської ради передали книги про історію міста бібліотеці Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Источник:   ХМР
Тэги:  книга, библиотека, харьков, передали
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме