Бізнесмени подарували харківським лікарням 10 тисяч квітів (ФОТО)

Саджанці для медичних установ Харкова передали сьогодні, 14 квітня, представникам міської ради та медустанов біля одного з квіткових магазинів.
Бізнесмени подарували харківським лікарням 10 тисяч квітів (ФОТО)
До акції «Бізнес проти пандемії» приєдналася харківська компанія «СІВ», яка передала 10 тис. квітів десяти медустановам. Частина лікарень отримає квіти сьогодні, частина, через свою завантаженість, - після Великодня.
 
Як повідомив керівник фірми «СІВ», видавець газети «Сільський вісник» Сергій Андрєєв, це не перша акція компанії, яка бере участь в озелененні міста. Квіти у лікарні вирішили передати для того, щоб під час пандемії порадувати лікарів, які важко працюють, і пацієнтів, які, на жаль, опинилися у лікарнях. Зараз медустанови отримають холодостійкі рослини, серед яких - нарциси, мускарі, віоли, тюльпани, а у травні - петунії, сальвії, тагетіси та ін. «Вони будуть цвісти, коли ми вже сховаємо наші маски, зможемо вийти і відчути усі барви життя », - сказав Сергій Андрєєв.
 
Як зазначила заступник головного лікаря Харківської обласної травматологічної лікарні Тетяна Гукова, квіти піднімуть настрій і силу духу не тільки лікарям і пацієнтам, а й усім городянам, які переживають карантин. Адже для того, щоб виростити рослини, потрібно докласти багато сил і любові до справи, яка не залишає байдужим.
 
Заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що і під час пандемії Харків продовжують прикрашати і роблять все, щоб у місті був лад. «У нас немає ні найменшого приводу не зробити так, щоб у Харкові не цвіли квіти. Ми робимо все, щоб люди раділи тому, яке наше місто чудове і гарне, і при цьому могли лікувати, навчати і підтримувати інших людей. Тому одне не повинно виключати іншого», - сказала віце-мер.
 
Також Світлана Горбунова-Рубан звернулася до харків'ян із проханням залишатися вдома і користовуватися засобами інівідуального захисту.
 
«Ми повинні витримати цей карантин. Заклик перебувати вдома - не безпідставний. Кажуть, що звичка приходить через три тижні, ми наближаємося до цього терміну і звикаємо носити маски. Вони потрібні, тому що це засіб захисту. Давайте з повагою ставитися до вимог, від яких залежить здоров'я наших сімей і нашого міста, а щоб місто не відчувало себе незатишно, квіти обов'язково будуть на всіх клумбах. Напередодні майбутнього свята Великодня медустанови зроблять все, щоб висадити цей чудовий подарунок на своїх територіях і порадувати всіх, хто там знаходиться. Бережіть себе і будьте здорові», - зазначила заступник міського голови.
 
Нагадаємо, що під час пандемії харків'яни по-різному допомагають медикам - бізнесмени передали лікарням нові апарати діагностики, працює додаток «ХелпМед», за допомогою якого лікарі можуть знайти водіїв-волонтерів, які готові підвезти їх на роботу.
 
 
 
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме