Супермаркети на Клочківській перевірила протиепідемічна комісія (ФОТО)

Тимчасова комісія з контролю за здійсненням протиепідемічних заходів на об'єктах міста Харкова 16 березня перевірила роботу під час карантину супермаркетів «Рост» та «Восторг» на вул. Клочківській.
Супермаркети на Клочківській перевірила протиепідемічна комісія (ФОТО)

Комісія перевірила у супермаркетах наявність графіка вологих прибирань, дезінфікуючих засобів та засобів особистого захисту (маски, рукавички), зберігання та відпуск хлібобулочної та сипучої продукції, проводилися бесіди з співробітниками на місцях. Також було перевірено, як проводиться моніторинг стану здоров'я персоналу - огляд співробітників і ведення журналу виходу на роботу.

«Міський голова Геннадій Кернес доручив контролювати роботу ринків і супермаркетів під час карантину. Ми контролюємо безпосередньо на місцях. Щоденні перевірки комісією проводяться відповідно до графіка», - повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, яка входить до складу комісії.



Нагадаємо, в Харкові тимчасова комісія з контролю за здійсненням протиепідемічних заходів на об'єктах міста Харкова, до якої входять представники сфери охорони здоров'я, споживчого ринку, епідеміологи, перевіряють різні об'єкти з масовим перебуванням людей. Очолює комісію заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Комісія оглянула роботу торгових майданчиків на Салтівці, ТЦ «Барабашово», КП «Підземне місто», і ця робота триває.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме