Кращі учні Індустріального району отримали стипендії міськради і міського голови (ФОТО)

Сертифікати на отримання стипендій Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» та стипендій Харківського міського голови «Обдарованість» вручили школярам Індустріального району.
Кращі учні Індустріального району отримали стипендії міськради і міського голови (ФОТО)

Вручення сертифікатів відбулося під час святкового прийому в районній адміністрації.

Цього року три учні шкіл району стали стипендіатами Харківського міського голови і 21 школяр отримає стипендію Харківської міської ради. Голова Адміністрації Індустріального району Ольга Вельможна зазначила, що в Харкові реалізується програма «Обдарована молодь», міська влада приділяє особливу увагу талановитим дітям і підтримує їхній розвиток. Вона побажала учням не зупинятися на досягнутому, вірити в себе і з упевненістю дивитися в майбутнє.

«За останні десять років наш район виховав понад 250 стипендіатів, і сьогодні за традицією ми відзначаємо кращих учнів та вихованців навчальних закладів Індустріального району. Ви - переможці всеукраїнських учнівських олімпіад, інтелектуальних і творчих конкурсів, спортивних змагань, предметних турнірів. Ваші прагнення до досконалості, працьовитість, цілеспрямованість і талант - надбання нашого району і міста. Ми пишаємося вами! Сподіваюся, що ваші успіхи і у  майбутньому будуть спрямовані на благо рідного Харкова і України», - сказала Ольга Вельможна.

Також стипендіати отримали подарунки. На церемонії виступили вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок», які теж є стипендіатами міського голови і міської ради.

Нагадаємо, що у Харкові щомісяця виплачується 120 стипендій «Обдарованість» для старшокласників і студентів вишів у розмірі 600 грн, а також 240 стипендій міськради для кращих учнів закладів освіти в розмірі 400 грн.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме