Гороскоп на 2 квітня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

День сприятливий для спілкування та пошуку компромісів. Зірки підтримають організованість та здатність знаходити спільну мову.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Гороскоп віщує Овну непоганий день, коли він буде схильний дивитися на життя філософськи. Що ж, іноді це єдиний правильний підхід до речей, які не можеш змінити. Навіть якщо не все в Овна складатиметься гладко, його незворушність і почуття гумору допоможуть йому не драматизувати ситуацію або навіть повернути її на свою користь. При цьому що б не сталося, похитнути спокій Овна буде важко.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Події сприяють Тельця, а доля може підкинути йому приємний сюрприз. Не виключено підвищення служби, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ сьогоднішнього дня – це стосунки з оточуючими: Телець може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі та своїх успіхах. Можливо, добиваючись свого, Телець занадто штовхатиметься ліктями або ж навпаки, його досягнення викличуть заздрість. Як би там не було, Тельцю варто поводитися скромніше, намагаючись не зачіпати чужі почуття.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День Близнюків обіцяє бути наповнений емоціями та душевним спілкуванням! Зірки радять їм присвятити якнайбільше часу коханій людині, друзям та рідним. Навіть просте проведення часу в колі близьких подарує Близнюкам потужний заряд позитивної енергії. Якщо ж між Близнюками та близькою людиною назріла важлива розмова, найкраще, не відкладаючи, провести її саме цього дня: Близнюкам можна не турбуватися про те, чи правильно їх розуміють.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак здатний демонструвати величезну активність у справах, проте зірки застерігають його від поспішних вчинків та рішень. День схиляє Рака до того, щоб спочатку діяти, а потім уже розмірковувати, і це здатне позначитися на справах не найкращим чином. Щоб не наламати дров, Раку необхідно не подаватися емоційним поривам, приборкувати своє нетерпіння та діяти за правилом: «Сім разів відріж», тобто «відміряй»…

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев має шанс відчути себе на коні! День наділяє його такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість та проникливість, завдяки чому навіть складні справи даватимуться йому легко. Лев здатний розібратися у заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани відрізнятимуться чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не лише його власних справ, а й проблем оточуючих – Лев охоче виявить широту душі та допоможе тому, хто до нього звернеться по допомогу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День дарує Діві величезний, практично безмежний потенціал! Головне для неї – не прогаяти момент, щоб скористатися всіма сприятливими можливостями. Зірки закликають Діву не сидіти вдома – адже під лежачий камінь вода не тече – намагатися бути в самому центрі подій. Наслідуючи цю пораду, Діва здатна багато чого досягти: день надасть їй шанс змінити своє життя на краще. Ну, а якщо вона цим шансом не скористається, її право. Як то кажуть, «не хочу» – ось причина, «не можу» – лише привід.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки схиляють Терези до того, щоб провести цей день у тиші – і зовнішньої, і внутрішньої. Настав час відсторонитися від того, що відбувається, щоб подивитися на події збоку. Щоб налаштуватися на медитативну хвилю, Терезам достатньо уникати активного спілкування, прислухаючись до голосу підсвідомості. Неквапливі роздуми, розслаблююча ванна, ароматичні свічки або навіть просто ліниве лежання на дивані допоможуть Терезам заглянути в себе, знайшовши відповіді на питання, що їх хвилюють.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Чудовий день, коли почуття Скорпіона будуть у рівновазі. Зірки дарують йому гармонію зі світом і із собою, і це відчують усі, хто перебуває з ним поряд. Завдяки своїм позитивним емоціям, Скорпіонові буде нескладно завоювати прихильність людей і, якщо потрібно, заручитися їхньою підтримкою. Цей день вдалий не тільки для справ, він ідеальний для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості. Проведіть вільний час поряд з тими, хто вам дорогий, – на вас чекає море радості, щирості та любові!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відмінний день для того, щоб Стрілець зайнявся своєю кар'єрою чи вирішенням інших амбітних завдань. День наділяє його такими рисами, як організованість, сила волі та здатність рухатися до мети (особливо якщо це гідна мета). Зірки обіцяють, що, спрямувавши енергію у потрібне русло, Стрілець зробить впевнений крок уперед. Єдине "але": у будь-яких справах йому не варто покладатися на оточуючих - у плані відповідальності та дисципліни їм до Стрільця як до Місяця далеко.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У Козерога є шанс переконатися у справедливості прислів'я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини обернуться для Козерога успіхом. Тож не варто ремствувати на долю і робити поспішні висновки: цілком може виявитися так, що під виглядом не надто позитивних подій доля підкине Козерогу приємний сюрприз!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолія очікує день величезних можливостей, причому ці можливості не залежать від перешкод, що виникають на його шляху. Навпаки, Водолій буде налаштований по-бойовому, тож перешкоди та складні завдання лише розпалять його азарт. Те саме стосується і суперників: вони стимулюватимуть Водолія, виконуючи для нього роль червоної ганчірки перед носом бика. Тож не Водолію слід побоюватися перешкод, навпаки – саме вони змушують його боротися та перемагати!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рибам у будь-якій із сфер їхнього життя може надійти вельми приваблива пропозиція, проте перш ніж на неї погоджуватися, зірки радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідною, а може бути, в ній криється каверза. Щоб це з'ясувати, Рибам не слід вступати в дискусію, даючи себе умовити, а потрібно зібрати більше інформації і лише потім ухвалити спокійне рішення. Якщо ж Риби поспішають з відповіддю, то ризикують програти, адже, як відомо, не все золото, що блищить.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме